Oktober Fest

Festen starter når ”ober” tjeneren tapper den første øl og råber "o'zapft is", som på godt dansk betyder "øllen kan tappes". Dette er samtidig starten til et fest- arrangement ud over det normale, nemlig Oktober fest.

Bægerklang og det traditionelle ”Prost” eller ”Gesundheit” blandes med den typiske sydtyske Schlagermusik eller et ægte Tyroler orkester. Med favnen fuld af kæmpe store ølkrus kæmper friske piger med tyrolerkjole og alpenstrümfen sig ned til de ventende kolleger, der er bænket ved de uendelige langborde.

Kolde øl, wurst og sauerkraut

De unge mænd i Dirndl og lederhosen sørger for, at der er rigelig med pølser, schnitzel og sauerkraut til den kolde øl. De kulørte lamper, de levende lys og de rødternede duge er med til at skabe en stemning af lutter fest og glæde.

Dette er den traditionelle folkefest der forvandler vores lille ”Bayern” til et stort festligt øltelt.

Kokken sørger for at den store buffet har et bredt udvalg af for eksempel:

  • Bockwurst, Bratwurst og Bierwurst
  • SchweineHakze mit Sauerkraut und Weinkraut
  • Schnitzel mit rohgeröstete Kartoffeln und Kreutersauce
  • Leberknödelsuppe mit Brot
  • Karrywurst mit Pommes
  • Forelle nach Müllerin art

Anton aus Tirol

Ved bordene bliver der sunget igennem til ”Anton aus Tirol”, imedens en flok glade gæster giver den et ekstra gok ved sømblokken. I den anden ende af teltet er der ølsmagning og en af tjenerne er ved at gøre klar til den traditionelle ølstaffet.

Kunder vi laver Oktober fest for - spurgte også til:

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på en gennemført tema fest.

Læs mere om Firma fest, Firma udflugt og Team dag.

FACTS:

Tid: 3 - 10 timer.

Deltagerantal
Fra 20 til 2500 deltagere.

Rammer: Inden- og udendørs event.