Gastronomisk event
Gastronomi er læren om den højere kogekunst, hvor madlavning ophøjes fra et håndværk til en kunst i harmoniske og æstetiske måltider. Om det ligefrem er kunst, skal vi ikke kunne sige, men teambuilding gennem madlavning skaber harmoniske og æstetiske måltider, det ligger fast.
Samarbejde om et festmåltid
Et gastronomisk event er en oplagt måde at samle en gruppe om et socialt samvær og samtidig skabe teamwork. Her styrkes og udvikles evnen til at arbejde sammen, evnen til at bruge hinandens stærke sider og ikke mindst evnen til både at arbejde individuelt og i dagens kokketeam.
Denne form for firmaevent udvikler både den enkelte og fællesskabet - og ikke mindst: Resulterer i regulære festmåltider.
Gastronomisk event - kreativitet og inspiration
Programmet er baseret på at alle kan være med uanset deres kundskaber i køkkenet. Her fokuseres på den positive oplevelse, samarbejdet omkring processen og det at skabe et fælles resultat – en dejlig middag eller frokost. Frem for komplekse retter og avancerede teknikker er der fokus på plads til at deltagerne bruger deres kreativitet. Samtidig forsøger vi at inspirere alle deltagere uanset de forudsætninger de kommer med.
Plads til alle – events over hele landet
Her er plads til alle, om det er medarbejdere, samarbejdspartnere, kolleger, venner eller forretningsforbindelser, så får alle en på opleveren. Et gastronomisk event kan afvikles over hele landet for både store og små grupper.