GASTRONOMISK TEAMBUILDING - KOGERIET
Det at lave mad sammen er teambuilding i rendyrket form: For at opnå det fremragende resultat skal der samarbejdes, kommunikeres og koordineres.
- Udvikler samarbejdet
- Styrker teamet
- Positive udfordringer
Processen fra det første kig på opskrifterne frem til den færdige buffet bæres af teamwork og evnen til at bruge hinandens stærke sider.
TRE STÆRKE KONCEPTER:
Kogeriet er gastronomisk teambuilding - og meget mere: Det er også stedet, hvor I hygger jer omkring gryderne, grillen, stenovn, pander og pizzaovne. Ved fælles hjælp og gode råd skabes der smagsoplevelser og i sidste ende et velsmagende måltid.
For os er det naturligt at lægge vægt på gode råvarer, ligesom vi lægger vægt på at sætte alle sanser i spil. Man behøver ikke at være en ørn i køkkenet. Kogeriet er for alle, der har mod på at prøve noget nyt og spændende.
Kogeriet - Ny Nordisk Mad
Med respekt for de gode nordiske råvarer, laver I sammen en enestående syv-retters menu. Her arbejdes med gas, grill, stenovn, åben ild og måske røgeri. Et gastronomisk festfyrværkeri.
Kogeriet - med Kul På
Der fyres op i en stribe griller. Det er rustik og uden dikkedarer – enhver texaner vil være misundelig. Det er mad med saft og kraft.
Den Store PizzaDyst
Der fyres op i originale italienske pizza-ovne og så gå det løs med en herlig dyst på pizzaer. Hvem laver de bedste og mest velsmagende pizzaer?