Kokkeskole – medarbejderdag med mening
Det at lave mad sammen er teambuilding i rendyrket form: For at opnå det fremragende resultat skal der samarbejdes, kommunikeres og koordineres.
En kokkeskole - medarbejderdag bringer kollegerne sammen på tværs af afdelinger, faglighed og kompetencer.
- Positiv og anderledes oplevelse
- Samvær og teamwork på tværs
- Udviklende og kreativt fællesskab
- Udfordringer med indhold og smag
Fællesskab og oplevelse
Kogeriet er gastronomi - og meget mere: Det er også stedet, hvor I hygger jer omkring gryderne, grillen, stenoven, panderne og pizzaovnene. Ved fælles hjælp og gode råd skabes der smagsoplevelser og i sidste ende et velsmagende måltid. Man behøver ikke at være en ørn i køkkenet. Kogeriet er for alle, der har mod på at prøve noget nyt og spændende.
Kokkeskole medarbejderdag - 3 stærke koncepter
Kogeriet består af tre stærke kokkeskoler, der er oplagte valg til en kokkeskole - medarbejderdag
Ny Nordisk Mad
Gode råvarer og et væld af såvel muligheder som udfordringer er afsættet for et enestående oplevelse i smagens verden. Med respekt for de nordiske råvarer, laver I sammen en enestående syv-retters menu. Et sandt gastronomisk festfyrværkeri.
Her er mulighed for at arbejde med grill, stenovn, røgeri og i øvrigt svinge potter og pander.
Mad med Kul På
Der fyres op i en stribe griller og ærmerne smøges op. Det er mad med overarme og uden fine fornemmelser. Her er det rustikt og lige på – enhver texaner vil være misundelig. Det er mad med saft og kraft.
Den Store PizzaDyst
Der fyres op i originale italienske pizza-ovne og så gå det løs med en herlig dyst på pizzaer. Hvem kan lave de bedste og mest velsmagende pizzaer? Det er konkurrence når det er bedst: Fornøjelig fart over feltet resulterer i et indbydende italiensk pizzabord.
Fra råvarer over teamwork til en god middag
Lige fra det første kig på opskrifterne frem til den færdige buffet bæres processen af teamwork og evnen til at bruge hinandens stærke sider.
- Fælles mål og retning
- Planlægning og kommunikation
- Kreative løsninger
- Roller og arbejdsfordeling
Book en Kokkeskole medarbejderdag hos Mak&Par på 70205022