KOGERIET - MED KUL PÅ

En grill event med glødende kul, varme riste og åben ild. Her er der røg i køkkenet når I laver mad med ”store overarme”. Kogeriet med Kul På er en spændende og anderledes kokkeskole.

På med grill-handskerne

Vi kører lige på og hårdt, uden fine fornemmelser. Det er mad uden omsvøb – men selvfølgelig med fokus på fremragende råvarer, smag og livsglæde. Udgangspunktet er, at kan det spises kan det grilles! Samtidig er tilbehør andet og mere - meget mere - end salat og flutes.

Firma- og Grillevent med inspiration

Vi har hentet inspiration fra Grill-køkkener over hele verden. Lige fra det kulørte latinamerikansk gadekøkken over kreoler-inspiration til de voluminøse Texas BBQ Pits. – det er det, der gør Kogeriet med Kul På til en unik grill event.

Smag på udfordringerne

De forskellige grill-typer er linet op og grejet er klar – nu kan I give den ”en på låget”. Udfordrende opskrifter kombineret med gode råvarer, byder jer velkommen til en dag med fokus på gode oplevelser, nye smagsindtryk og et positivt samvær. Sådan er Kogeriet med Kul På

Samarbejde om en fantastisk middag

Jeres evner til at samarbejde og koordinere er i brug, i samme øjeblik I griber om grill-tangen og frem til der bliver sagt værsgo’! Dermed er der skabt en oplevelse og et festmåltid for virksomheden, afdelingen eller teamet - der ikke bliver glemt.

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på Kogeriet - Med Kul På

 

 

Du kan også kigge på vores to andre kulinariske teambuilding oplevelser.

FACTS:

Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag.

Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.

Rammer: Inden- eller udendørs event.

Alle kan lave mad *

Både erhverv, firmaer og private er velkommen. Inviter kollegaer, samarbejdspartnere eller venner på en kulinarisk udfordring de aldrig har prøvet før...

* citat Gusteau, Ratatouille