Outdoor cooking – en naturlig fornøjelse

Giv jer selv en fantastisk madoplevelse, med naturen som det perfekte køkken. Vi byder jer på udfordrende og spændende madlavning i det fri. Outdoor Cooking er ren Nak&Æd "style”, med fokus på det enkle og ukomplicerede.

Stensikkert udbytte til jer

  1. Styrk sammenholdet – der er intet som at lave mad til hinanden
  2. Ægte teamwork – madlavning kræver overblik og samarbejde
  3. Naturlig fællesoplevelse - samvær ud over det sædvanlige
  4. Det er simpelt – vi gør det let og sørger for alt det praktiske

Naturen som køkken – det er Outdoor Cooking

Det er enkelt og ligetil: Vi graver jordovne, steger, koger og braser lystigt. Brændet kløves til bålet hvor der både er rist, spyd og saltdej klar. Resultatet er velsmag og en lys og munter fælles oplevelse.

Lækker menu lavet i det fri

Vi sørger for et lækkert udvalg af gode danske råvarer og menuen er selvfølgelig afpasset efter årstiden. Ofte er der endda mulighed for at finde lidt lækkerier i naturens eget spisekammer. Det hele sker under kyndig vejledning fra vores erfarne kokke.

Det sure og det søde - hygge med fordele

Outdoor cooking med Mak&Par er både sjovt og lærerigt: I den hyggelige og lyse ramme kombinerer vi udvikling med en gode oplevelser:

  • Kommunikation og køkkenskriverier
  • Kreativitet og krydderier
  • Planlægning og unik tilberedning
  • Målsætning = en god middag

Landsdækkende – med plads til alle

Vi kommer over hele landet og der er plads til alle, unge som ældre, mænd som kvinder. Outdoor cooking er lige velegnet som seriøs teambuilding og som hyggelig firmaevent, i selskab med kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

Book Outdoor Cooking på tlf. 7020 5022

FACTS:

Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag.

Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.

Rammer: Inden- eller udendørs event.

Alle kan lave mad *

Både erhverv, firmaer og private er velkommen. Inviter kollegaer, samarbejdspartnere eller venner på en kulinarisk udfordring de aldrig har prøvet før...

* citat Gusteau, Ratatouille