KOKKESKOLE FIRMA EVENT
KOGERIET - en anderledes kokkeskole
Kogeriet er den utraditionelle kokkeskole firma event i afslappede omgivelser. Dette er et firma event, med fokus på det gode samvær og et positivt samarbejde omkring maden - langt fra hverdagens stress og jag. Derfor er der også tid til, at hyggesnakke og smage på vinene medens der kokkereres.
Kogeriet er udformet så tre vigtige ingredienser kombineres.
- Gastronomi i praksis – ”Hands on” i køkkenet
- Positiv fællesoplevelse – Sammen skaber I en fantastisk middag
- Inspirationen - De ekstra små krydderier i maden og livet
Gastronomi i praksis
Så snart I har fået kokke forklædet på, er det "hands on". Bistået af de dygtige kokke kommer I selvfølgelig omkring teknikker, smag, tilberedning og råvarer. Alt efter jeres ønsker sammensættes en menu, der både er spændende og udfordrende at lave, og selvfølgelig dejlig at nyde bagefter.
Positiv fællesoplevelse
Køkkenet, maden og middagen er et vigtigt samlingspunkt i vores kultur. Derfor er kogeriet meget mere end gastronomi - det er stedet, hvor I hygger jer omkring gryderne, grillen, panden eller bålet.
Kogeriet kræver ikke specielle kokke færdigheder, men er for alle, der har mod på at prøve.
Inspiration og krydderi
Her kan I stikke næsen dybt i krydderi krukken, medens kokken indvier jer i de mange muligheder. Der venter jer en inspirerende oplevelse, hvor I får både ny viden og spændende erfaringer med hjem.
Forløbet
I samarbejde med kokken fastlægges en årstidsbestemt menu der matcher jeres gruppe, tid, budget og ideer. Vi sørger for alt det praktiske, medens I kan fokusere på tilberedning, anretning, vin og måske borddækning.
Middagen – ”kronen på værket”
Efter arbejdet i kogeriet krones indsatsen med en dejlig middag. I starter selvfølgelig med at præsentere menuen på bedste kokke maner, inden herlighederne nydes. Bordet er dækket smukt, og vinen har den rette temperatur.
Mad & Oplevelser
Mak&Par gennemfører Kogeriet i samarbejde med MAD & OPLEVELSER.
Kontakt Mak&Par
Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på Kokkeskolen - Kogeriet.
Læs også om Robinson Dysten og Action Day
FACTS:
Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag.
Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.
Rammer: Inden- eller udendørs event.
Alle kan lave mad *
Både erhverv, firmaer og private er velkommen. Inviter kollegaer, samarbejdspartnere eller venner på en kulinarisk udfordring de aldrig har prøvet før...
* citat Gusteau, Ratatouille