Teambuilding & madlavning
Teambuilding med madlavning er det perfekte valg, når I vil forene det aktive, det lærerige og det sociale. En tur omkring gryderne og panderne styrker og udvikler samarbejdet på en lang række punkter.
- Organiser en dejlig middag
- Kommunikation og sanser på spil
- Kreative løsninger og den gode smag
- Samarbejde der skaber synlige resultater
Fra 10 til 100+ deltagere – over hele landet
Vi kommer over hele landet – og har ingen særlige krav til omgivelserne. Om I vil i køkkenet, i skoven eller et i kursuslokale, så kommer vi der, hvor det passer jer. Samtidig er I ikke bundet af et restaurant køkkens stramme tidsplan, så I vælger tidspunktet. Vi har gennemført arrangementer fra 10 til flere hundrede deltagere og skræddersyr gerne jeres forløb.
Teambuilding – madlavning – kursus – derfor!
Teambuilding omkring madlavning skaber et miljø, der er meget forskelligt fra hverdagen. Så snart forklædet er på, er det tilladt at spørge, tvivle, mene eller forslå alt det man vil. Her kommer vi på afstand af de rutiner, systemer og vaner, der ofte præger arbejdsdagen. På den måde, kan vi se og opleve os selv og kollegerne i et helt andet lys.
Fokus på de gode relationer
Kogeriet er ikke en avanceret kokkeskole, et spejderbål eller Hell’s Kitchen. Vi laver teambuilding gennem madlavning så alle kan være med. Målet og processen omkring madlavningen er selvfølgelig vigtig, men der er stort fokus på det sociale samvær og den positive fællesoplevelse.
Madoplevelse eller team processer
Vi kan udforme teambuilding med madlavning på mange måder. Vores koncepter spænder lige fra aktiv konkurrence på Den store Pizzadyst over Ny Nordisk Mad til konceptet ”Event Catering A/S”. Sidstnævnte kombinerer aktiv madlavning med et spil der fokuserer på processer i og på tværs af grupper.